درخت اقاقیا که به عنوان گوزن سیاه نیز شناخته می شود، بومی جنوب شرقی ایالات متحده است اما در اروپا، آسیا، جنوب آفریقا و آمریکای شمالی نیز کاشته می شود.
معمولاً زنبورها از اقاقیای سفید و زرد تغذیه می کنند که رنگ عسل را تعیین می کند. عسل تولید شده از اقاقیای زرد دارای رنگ زرد و عسل اقاقیای سفید تقریبا بی رنگ است. عسل اقاقیا در طول گل دهی این درخت جمع آوری می شود.
زمان برداشت عسل اقاقیا در فصلهای بهار و تابستان است.
اقاقیا، گرده گل کمتری نسبت به انواع دیگر گل ها که زنبور عسل از آنها تغذیه می کند دارد. از این رو دارای کمترین احتمال ایجاد واکنش های آلرژیک می باشد.
عسل اقاقیا از جمله عسل های خاص در دنیا است که بسیار محبوب و پرطرفدار است.
این نوع عسل نسبت به عسل های معمول، رنگ بسیار روشن تری دارد و تقریباً شفاف به نظر می رسد.
عسل اقاقیا دیرتر شکرک زده یا متبلور می شود و مدت زمان بیشتری به صورت مایع باقی می ماند.
عسل تک گل اقاقیا دارای رایحه ای مانند گل و رایحه ای دلپذیر و شیرین است. می توان گفت که عسل اقاقیا یکی از خوشمزه ترین و همه پسندترین عسل ها است و به همین خاطر جزء عسل هایی است که کودکان مخصوصا کودکانی که تازه مصرف عسل را شروع میکنند، مناسب است .
عسل اقاقیا ، می تواند به عنوان جایگزین قند و شکر انتخاب شود؛ چرا که طعم و بوی تندی ندارد و همچنین خواص عمومی و درمانی بینظیری را به خود اختصاص داده است.
یکی از مهمترین خواص عسل اقاقیا، خاصیت آن در رفع مشکلات پوستی است. عسل اقاقیا خواص فوق العاده عالی برای تامین نیازهای پوستی شما دارد. به همین علت است که معمولا در تولید مواد آرایشی بهداشتی حاوی عسل طبیعی، از عسل اقاقیا استفاده می شود.
خاصیت مهم دیگری که برای عسل اقاقیا وجود دارد، افزایش متابولیسم بدن و تاثیرگذاری آن بر روی کاهش وزن است.
تقویت سیستم ایمنی بدن نیز از جمله خواص مهم عسل اقاقیا است که در اکثر عسل های طبیعی وجود دارد ولی در عسل اقاقیا به صورت ویژه یافت میشود.
از دیگر خواص آن، مفید برای انواع بیماری هایی است که از کمبود روی در بدن نشأت می گیرد و همچنین پوکی استخوان، مشکلات اعصاب و آلزایمر.
عسل اقاقیا از عسل هایی است که برای سلامت کبد و کم خونی مفید باشد.
سعی کنید عسل اقاقیا را به برنامه غذایی خود اضافه کنید. آن را در وعده صبحانه میل کنید یا به عنوان نوشیدنی عصرانه از آن شربت عسل اقاقیا استفاده کنید. در این صورت عسل اقاقیا را به روتین غذایی خود افزوده اید. در این صورت بعد از چند ماه شاهد خواص این نوع عسل طبیعی خواهید بود.
مجموعهی عسل «هَبلی» در تلاش است تا با بررسی نمونههای گوناگون از عسل اقاقیا، با کیفیتترین و درعین حال خوش عطر و طعمترین عسل اقاقیا را از نقاط مختلف ایران جمع آوری کرده و بدون هیچ افزودنی و اسانسی، در بسته بندی شیشهای به دست مخاطبین خود برساند تا علاوه بر تاثیرات درمانی، از طعم متفاوت و خوش آن لذت ببرند.
لازم به ذکر است در میان انواع ظروف بسته بندی عسل ، ظروف شیشه ای مناسب ترین هستند چرا که عسل خاصیت اسیدی و خورنده دارد و نگهداری آن در ظروف پلاستیکی مناسب نمی باشد.
مجموعه «هَبلی» با وجود زحمت فراوان در مراحل بسته بندی در ظروف شیشه ای و همچنین مشکلات ارسال ظروف شکستنی ، این مشکلات را برای رساندن هدیه ی شیرین طبیعت به صورت سالم و طبیعی به دست مشتریان عزیز، به جان می خرد.
مهرانه –
همه چیز عالی و درجه یک
ممنون بابت کیفیت خوب محصول